четвер, 14 листопада 2013 р.

Парові котлети з лосося


 Прекрасна річ - мультиварка! В ній існує унікальна функція - пароварка, за допомогою якої можна готувати дієтичні та смачні страви. Сьогодні я вирішила експерементувати та зготувати рибні котлетки. На очі потрапив фарш з лосося, фасований та овочі.

Склад продуктів:
  • фарш лосося (половину упаковки, грам 450-500);
  • цибулина середня;
  • морквина середня;
  • кріп свіжий;
  • склянка або й менше манки;
  • сіль, перець;
  • 2 яйця.
Приготування:
  1. Фарш розморозити та добре розім'яти.
  2. Нарізати мілко цибулю та натерти на терці моркву.
  3. Додати манку та сирі яйця.
  4. Додати мілко нарізаний кріп, сіль, перець.
  5. Сформувати кульки та викласти у чашу мультиварки.
  6. Поставити стандартний режим приготування риби. 
  7. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар