понеділок, 8 липня 2013 р.

Куряче філе, мариноване в йогурті

Прекрасний рецепт придумала на днях для своєї вечері. На вечерю в мене зазвичай білкова їжа, тобто м'ясо птиці, телятини або інше. Ось приклад того, як можна запекти куряче філе не зовсім звичайним способом. Вийшло надзвичайно смачно, ніжно та незвичайно.

Склад продуктів:
  • куряче філе
  • пляшка йогурту (в мене була "Активія класична").
  • 5-6 зубців часнику.
  • сіль, перець.
  • хмелі-сунелі.
  • індійське каррі.
  • паприка
  • кріп. 
Приготування:
  1. Філе промити, залити йогуртом. 
  2. Засипати у йогурт сіль, перець, хмелі-сунелі, паприку, каррі.
  3. Вичавити у йогурт 5-6 зубців часнику.
  4. Я раджу ще додати лимонний сік та кусочки лимону у маринад. Це зробить філе м'яким. Або ложку гірчиці.
  5. Маринувати від 4 годин до 24 годин у холодильнику. 
  6. Запікати у  духовці 50-60 хвилин. Я завжди використовую рукав для запікання, який розрізаю за 10-20 хвилин до кінця запікання. Завдяки цьому формується запечена скоринка. 
  7. Смачного!




Немає коментарів:

Дописати коментар