Склад продуктів:
- куряче філе
- пляшка йогурту (в мене була "Активія класична").
- 5-6 зубців часнику.
- сіль, перець.
- хмелі-сунелі.
- індійське каррі.
- паприка
- кріп.
- Філе промити, залити йогуртом.
- Засипати у йогурт сіль, перець, хмелі-сунелі, паприку, каррі.
- Вичавити у йогурт 5-6 зубців часнику.
- Я раджу ще додати лимонний сік та кусочки лимону у маринад. Це зробить філе м'яким. Або ложку гірчиці.
- Маринувати від 4 годин до 24 годин у холодильнику.
- Запікати у духовці 50-60 хвилин. Я завжди використовую рукав для запікання, який розрізаю за 10-20 хвилин до кінця запікання. Завдяки цьому формується запечена скоринка.
- Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар