Склад продуктів:
- свіжі чи заморожені ягоди, можна обирати за смаком чи кольоровою гаммою;
- знежирений сир, близько 500 гр.;
- желе - 2 п. підібрані по кольоровій гаммі;
В блендері подрібнити частину ягід чи фруктів, разом з сиром. Одне желе, залити всього стаканом окропу і додати то сиркової маси. Виложити це все у красиві формочки для десерту та поставити у холодильник на годинку, для затвердіння.
Нарізати залишену частину фруктів, викласти на сиркову масу та залити другим желе. Для другого желе я використала 2 стакани окропу.
Можна використовувати замінники желе, є спеціальний желатин без жирів чи будь чого такого, пошукайте в інтернеті про це, за бажанням.
Смачно, низькокалорійно та весело :)
Немає коментарів:
Дописати коментар