середу, 7 березня 2012 р.

Тушені кабачки з м'ятою

І ось нова порція рецептів. Вибачаюсь, що зразу не пишу, довго руки доходять до саме обробки фото. Однак тепер в нашій сім'ї з'явилась мультиварка :) Готувати стало значно простіше, тому більша частина буде присвячена саме рецептам за участі цього приладу. Отож, наступний рецепт відноситься до дієтичних. Тут не використано солі, масла чи будь-чого іншого. Готується швидко, легко та не залишається на фігурі ;)

Склад продуктів:
кабачки - 3-4 шт;
ряжанка малопроцентна (за вашим бажанням можна замінити вершками, йогуртом, кефіром);
м'ята сушена;
куркума;
паприка;
невеличка цибулина.
В рецепті ще була морквина та ложка масла, однак моркви дома не було :))

Приготування:
У мультиварку закинути дрібно порізану цибулю та в режимі випічка просмажити 5-10 хвилин, до класичного золотого кольору. далі вкинути порізані кабачки, залити ряжанкою чи йогуртом. Залишити в режимі тушкування на 20 хвилин. Після того, як пройде 20 хвилин, перемішати, додати ще ряжанки, м'яту та паприку і залишити ще на 10-20 хвилин. Усе :)))

За бажанням можна додавати сіль, будь-які інші приправи чи овочі. Варіантів масса*_*
А ось і фото:

Немає коментарів:

Дописати коментар