середу, 21 березня 2012 р.

Запіканка сирна з ізюмом

Дома чоловік їсть досить багато домашнього сиру, для росту мязевої тканини. А домашній сир швидко набридає, тому я вирішила урізноманітнити його нічні перекуси :)

Отож зробила сирну запіканку з ізюмом. Робила все у мультиварці, саме тісто замішується за 10 хвилин, 1 годину випікаємо і 20 хвилин залишаємо охолоджуватись. Ви на кухні зайняті ті ж 10 хвилин ну і хіба ще 5 хвилин прикрашаєте тортик :)

Склад продуктів:
  • 2 яйця
  • 400-450 г домашнього сиру
  • 2 ст. л. муки
  • 3 ст. л. манки 
  • цукор - 1 стакан від мультиварки
  • 1 упаковка ванільного цукру
  • 0,5 ч.л. розпушувача
  • ізюму скільки не шкода
  • олія для змащування катрюлі
  • цукати
  • пудра для посипки
Приготування: 
Змішати сир, яйця, муку, манку, цукор, ванільний, цукор ,розпушувач та ізюм у посудині, дуже енергійно перемішати, щоб була однорідна маса. Кастрюльку мультиварки обтерти олією чи маслом, вилити сирну массу туди і поставити на 60 хвилин у режим "Випічка". Потім 20 хвилин не виймати і не відкривати. Остудити, вийняти та прикрасити :) Ось і все )))



Немає коментарів:

Дописати коментар