Яйця по-шотландськи :)
Склад продуктів:-яйця перепелині (по розрахунку на кількість фаршу);
-фарш (за бажанням який хочете, можна курячий, можна зі свинини чи з говядини);
-цибулина;
-зелень;
-2-3 скибки сухого хліба без скоринки;
-молоко;
-1-2 яйця сирі;
-сіль,перець.
Приготування:
Фарш готуєте як зазвичай, на звичайнісінькі котлети, тобто розминаєте вилкою хлібчик в молоці, додаєте яйця сирі, цибулину натерту. Змішуєте це з фаршем, зеленню. Посолити-поперчити ото все - і є готовий фарш. Перепелині яєчка відварюєте, знімаєте шкарлупки (ну, для ворогів можете не знімати :))
Тепер найцікавіше. Берете яєчко і огортаєте фаршем, робите кульку, обмакуєте її в панірувальних сухарях та смажите як звичайні котлетки :) Ніякої мудрості в тому немає. Виходить котлетка з сюрпризом :)
Можна брати різноманітний фарш, а також замість перепелиних яєчок - курячі. І взагалі фантазувати можна вдосталь. Головне не забувати про спеції :))
Ну і "гарнір".
Тут все сказано на фотографії *_*
Ось такий романтичний вечір. Кохаймося, бо ми того варті (с)
Немає коментарів:
Дописати коментар