Склад продуктів:
- яловичина(бажано м'яско на гуляш) - 500г;
- апельсин - 1 шт;
- зелена цибулька - 2-3 голівки, хто як любить;
- цукор - 2 ст.л.;
- соєвий соус - 2 ст.л.;
- імбир (порошок) - 1 ст.л.;
- крохмаль - 1 ч.л.;
- часник - 1-2 зубчика;
- олія;
- сіль, перець (червоний), приправи та трави за смаком (я давала свіжий базилік, хмелі-сунелі та трішки кропчику).
1. Для початку ріжемо мілко цибульку, на терці натераємо цедру з апельсина, подрібнюємо часничок та обжарюємо то все у мультиварці на олії.
3. М'ясо, нарізане кусочками невеличкими, викладаємо до "зажарки", заливаємо соусом. Я ще поклала туди м'якоть апельсина, щоб не викидати :). Посипаємо це все сіллю, перцем та приправами, даємо закипіти в тому ж режимі жарки.
Потім переводимо на режим тушкування до моменту, коли м'ясо буде готове ( приблизно година часу). М'ясо повинно бути м'яким та ніжним.
Вийшло дуже дуже смачно, смак неординарний, запах пречудовий. Дуже раджу, коли хочеться чогось незвичного :) Моєму мужчині дуже сподобалось =)
Немає коментарів:
Дописати коментар