вівторок, 15 травня 2012 р.

Паста з мідіями у вершковому соусі.

Страва вийшла абсолютно самостійна, надзвичайно швидка та проста у виконанні. У холодильнику вже давненько лежала порція мідій, тому вирішила зробити щось з ними. Згадати море :))

Склад продуктів:
  • мідії - 400-500 гр;
  • спагетті (бажано імпортне, а не наше, наше дуже розварюється);
  • вершки (найбільшої жирності) - 200 мл;
  • помідор - 2 шт.;
  • часник - 2 зубця;
  • сіль, перець, спеції за смаком;
  • кріп,цибулька зелена за смаком, базилік свіжий;
  • сушений базилік;
  • твердий сир для посипки;
  • олія.
Приготування:
1. Мідії розморозити, сполоснути водою, злити її.
2. Виложити на сковорідку з олією.
3. Обжарити приблизно 5 хв мідії на сковороді. В той час варити спагетті.
 4. До мідій додати нарізані дрібно помідори, посолити, поперчити, додати базилік та часник. Тушкувати близько 7 хв.
5. Додати вершки, спробувати на сіль, додати спецій, кріп. Проварити пару хвилин.
6. Додати на сковорідку зварені спагетті та перемішати.
7. Подавати, посипавши тертим сиром.
Страва надвичайно смачна, швидка у приготуванні та проста :)) Смачного )))

Немає коментарів:

Дописати коментар