Склад продуктів:
- 4-5 шт середнього розміру кабачків;
- 2-3 яйця;
- 6-7 ст.л. муки;
- сіль, перець за смаком;
- кріп (свіжий, за смаком, я люблю, щоб його було багато);
- 2-3 зубчика часнику;
- олія для смаження (трошки).
- Якщо кабачки молоді, від шкірки можна не очищувати, а в іншому випадку - так. Натерти їх на мілкій терці. Хоча я інколи їх натераю на великій, щоб була інша консистенція самих оладок. тут за власною фантазією. Бажано віджати сік з них, щоб оладки тримались форми.
- Додаємо яйця, сіль, перець, муку. Видавлюємо часник.
- Нарізаємо мілко кріп і додаємо у массу. Якісно перемішуємо все.
- Обсмажуємо кожну оладку з обох сторін до готовності.
- Смачного! :)
Немає коментарів:
Дописати коментар