неділя, 16 грудня 2012 р.

Оладки з кабачків

 За вікном -10, мороз і сонце, день прекрасний (с) :), а мені згадався давній рецепт літа. Запишу його теж у блокнот, щоб до теплої пори не забувся. Рецепт досить дієтичний, легкий. Готується страва швидко, не потребує якихось особливих інгридієтів.

Склад продуктів:
  • 4-5 шт середнього розміру кабачків;
  • 2-3 яйця;
  • 6-7 ст.л. муки;
  • сіль, перець за смаком;
  • кріп (свіжий, за смаком, я люблю, щоб його було багато);
  • 2-3 зубчика часнику;
  • олія для смаження (трошки).
Приготування:
  1. Якщо кабачки молоді, від шкірки можна не очищувати, а в іншому випадку - так. Натерти їх на мілкій терці. Хоча я інколи їх натераю на великій, щоб була інша консистенція самих оладок. тут за власною фантазією. Бажано віджати сік з них, щоб оладки тримались форми.
  2. Додаємо яйця, сіль, перець, муку. Видавлюємо часник.
  3. Нарізаємо мілко кріп і додаємо у массу. Якісно перемішуємо все.
  4. Обсмажуємо кожну оладку з обох сторін до готовності.
  5. Смачного! :)
                                  

Немає коментарів:

Дописати коментар