Склад продуктів:
- свинина (яловичина) - 500-600 гр.;
- цибуля - 1 шт.;
- часник - 1-2 зубчика.
- мука - 1 ст. л.;
- томатна паста - 2-3 ст.л.;
- сіль, перець, лавровий лист, зелень.
- М'ясо вимити, обсушити, нарізати на кусочки. Хоча, зараз я купую вже нарізане на гуляш м'ясо.
- Нарізати цибулю і часник, обсмажити на олії 5-6 хвилин.
- Додати м'ясо і обсмажити хвилин з 10.
- Перемішуючи м'ясо додати муку, сіль, перець, томатну пасту.
- Вилити у сковороду 2-3 стакани води або м'ясного бульйону, додати лавровий лист, накрити кришкою та тушкувати 1,5-2 години на маленькому вогні, періодично помішуючи.
- Смачного :)
Немає коментарів:
Дописати коментар