середа, 8 травня 2013 р.

Салат з курячими сердечками

Досить смачний салат, вперше я його готувала на новосілля. Мені в ньому не вистарчає якоїсь "родзинки", думаю його доповнити чимось цікавим (буду вдячна за коментарі з порадами!). Гострий, ситний і неординарний салат.

Склад продуктів:
  • 500 г курячих сердець;
  • 200 г моркви по-корейськи;
  • 1 невелика цибулина;
  • 2-3 ложки консервованої кукурудзи;
  • Курага;
  • майонез;
  • олія для смаження;
  • сіль, перець.
Приготування:
  1. Очистити курячі серця від жиру та залишків крові.
  2. Обсмажити на олії спочатку мілко нарізану цибульку, а потім додати туди сердечка. Обсмажувати до готовності.
  3. Змішати у глибокій посудині моркву, кукурузу, курячі серця з цибулькою (усе прохолодні), нарізану мілко курагу.
  4. Заправити майонезом, перцем та сіллю. Ретельно перемішати.
  5. Смачного!
P.S. Мені чомусь здається, що гострота моркви загубилась, тому в наступній спробі поміняю  соус, може збережу її.


Немає коментарів:

Дописати коментар