середа, 8 травня 2013 р.

Глазуровані курячі крильця

Насправді, одне з улюблених блюд на моїх святкових столах! Абсолютно незвичайний смак солодкого меду, з нотками соєвого соусу (якщо правильно зберегти консистенцію) прекрасно підійде для закуски під пиво.

Склад продуктів:
  • 0,5 кг курячих крилець;
  • 2-3 ложки рідкого меду;
  • соєвий соус;
  • олія для смаження;
  • сіль, перець за потребою;
Приготування:
  1.  Вимиті та просушені курячі крильця розрізати на три частини, найменшу можна викинути або зберегти для супу. 
  2. Складаємо в миску крильця, заливаєм їх соєвим соусом, додаємо 2-3 ложки меду і гарно перемішуємо.
  3. Маринуємо все близько 20-30 хвилин.
  4. Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію та викладаємо курячі крильця. Обсмажуємо до золотого кольору, по трошки додаючи сам маринад на сковорідку. Соус повинен бути типу глазурі для крилець, яка придає страві красивий золотий колір. Смажити до готовності.
  5. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар