четвер, 19 грудня 2013 р.

Стейк білого амура з салатом Сивид

Так як зараз період посту м'ясо тимчасово виключене з мого раціону, зате рибу можна у вівторок, четверг та у вихідні, вийшов такий от експеримент. Хотілось лосося, однак вирішила, що цікавіше будет спробувати рибу, яку ще не куштувала.

Білий амур - риба, м'ясо якої близьке по каллорійності до лосося, жирне та багате на вітаміни і жирні кислоти.
Салат Сивид - салат з водорослей вакаме, багатий йодом.
Каллорійність 100гр риби 134 ккал, салату 89 ккал.

Приготування:
  • Рибку натерти сіллю та перцем, обсмажити на оливковій олії 15-20 хвилин. Можна смажити й без олії. 
  • Салат у мене був готовий, можна до нього ще зробити традиційний горіховий соус. 
Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар