четвер, 7 червня 2012 р.

Рибка Есколар в пароварці

Хотіла купити форель, та чомусь видалось це банальним. Тому купила схожу рибку - Есколар. В народі її називають ще Масляною або креветочною рибкою. Мясо її дуже ніжне та смачне, жирної консистенції. Вона ідеальна для страви на пару, на грилі, але готувати її у клярі чи на рослинних жирах не рекомендують, дуже багато жиру, який не засвоюється організмом. На смак страва нагадує жирного палтуса. Однак є невеличке але. Її треба їсти обережно, оскільки в рибці присутні ліпіди, які не перетравлюються людиною. Тому рибка може викликати діарею.

Я ж вирішила її приготувати у пароварці. Спочатку її розморозила та засипала приправою для рибки. Без солі! Сіль додала окремо, так її краще контролювати. На низ харчової фольги виклала гілочки кропу, положила рибку, ще додала спецій та оливкового масла краплю, зверху заклала ще кропу та завернула фольгу. Все це у мультиварку в режим варки на пару на 20 хвилин. Все :)

Смачно та дужееееее ситно :)


Немає коментарів:

Дописати коментар