Склад продуктів:
- фарш яловичий - 500 г;
- половина середньої цибулини;
- половина стакану рису (я беру басматі);
- яйце;
- сіль, перець;
- 200-300 г вершків 10-20%;
- плавлений сирок "Дружба" :);
- олія соняшникова.
1. Змішати фарш з рисом, мілко порізаною цибулею, сирим яйцем, додати солі та перцю. Сформувати кульки і викласти у мультиварку на олію. Обсмажити у режимі "Випічка" або "Жарка", в залежності від моделі мультиварки. Можна це зробити і на сковороді.
2. Залити тефтельки вершками, викласти зверху плавлений сирок, додати улюблені спеції (я не додавала, щоб не перебивати смак).
3. Залишити в режимі "Тушкування" на 1 годину. Страва готова :)
Немає коментарів:
Дописати коментар