вівторок, 13 листопада 2012 р.

Пиріжки з лавашу

Дуже шкодую, що цей рецепт не приготувала на "Пивний вечір", страва шикарно підходить як закуска до пива, якщо змінити її форму :) Легко і швидко готується, дуже смачне та доволі ситне творіння, на вечір ним захоплюватись все ж не варто. Рецепт з категорії "я єво слєпіла із таво что била".

Склад продуктів:
  • упаковка лавашу;
  • 3-4 помідора;
  • пучок кропу, петрушки;
  • пучок зеленої цибулі;
  • 3 плавлених сирка (можна звичайний твердий сир за смаком);
  • сіль,перець;
  • часник - 3-4 зубчика;
  • 2-4 яйця;
  • олія для смаження.
Приготування:

1. Яйця взбити в тарілочці, додати до них солі та перцю.
2. Лаваш розрізати на квадратики чи полоски (в залежності від того, яку форму ви хочете, якщо палички - продовгасті, якщо форму як в мене -  квадратики, як на млинці).
3. На кусень лавашу викладаємо 2 скибочки плавленого сирку, кружечок помідора, посипаємо петрушкою, кропом та зеленою цибулькою, додаємо трошки часнику. Загортаємо як млинець.
4. Сформований пиріжок обмакуємо в яйці і смажимо на середньому воглі до золотистої скоринки.
5. Посипаємо при подачі все зеленню.
6. Смачного :)))
П.с. при подачі можна додати зверху трошки сметани, соусу, що до смаку.


Немає коментарів:

Дописати коментар