понеділок, 14 жовтня 2013 р.

Маффіни з джемом

Рецепт початково взятий у Джеймі Олівера, однак я його раджу доповнити, оскільки маффіни виходять не дуже солодкими та твердуватими.

Склад продуктів:
  • Манна крупа 100гр;
  • Мука 50 гр;
  • Розпушувач тіста 0,5 ч.л.;
  • Яйце 1 шт;
  • Масло вершкове 100 гр;
  • Молоко 100 мл;
  • Джем густий
  • Цукрова пудра
  • цукор за смаком (я б додала принаймні стакан)
Приготування:
  1. В мисці змішуємо сухі інгридієнти. В іншій - розтоплене масло, молоко та взбите яйце. 
  2. З'єднуємо всі інгридієнти та ретельно перемішуємо. Головне, щоб в тісті не було комочків.
  3. Розприділяємо тісто по формочкам, додаємо в середину джем чи горішки, для прикладу.
  4. Випікаємо 25-30 хвилин до готовності.
  5. Прикрашаємо цукровою пудрою. 
  6. Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар