понеділок, 17 вересня 2012 р.

Фаршировані перці :)

"От такий ти перець!" (с) любив казати один мій знайомий, жаль, що не спробує моїх перчиків. Хоча, хто його зна?:)
Купила на ринку красиві червоні  болгарські перчики, трошки фаршу зі свинини та вирішила протушкувати все оте.

Склад продуктів:
  • 4 яскравих  болгарські перчики (я брала червоні, хоча можна взяти і жовті, і зелені, і оранжеві);
  • 300-400 грамм фаршу (свинина, телятина, яловичина - на ваш вибір);
  • 1 середня морква;
  • половина великої цибулини;
  • яйце;
  • помідорчик;
  • петрушка (в мене була лише сушена);
  • сіль, чорний перець та інші спеції за смаком;
  • вода.
Приготування:
1. Помити перці, зняти верхівку та очистити повністю від кісточок. Верхівки можна лишити для декору.
 2. Зробити начинку для перців. Натерти моркву на мілкій терці, порізати також мілко цибулю, змішати це з фаршем, додати яйце, сіль, перець за смаком та петрушку.  Хочу зауважити, що частинку натертої моркви і цибульки можна лишити для того, щоби викласти дно мультиварки.
3. Викласти у мультиварку перці.
4. На дно положити трошки потертої моркви, помідор нарізаний; залити водою так, щоб перці покривало десь на три четверті. І режим тушкування на 1,5 години.
5. Смачного!






Немає коментарів:

Дописати коментар