Купила на ринку красиві червоні болгарські перчики, трошки фаршу зі свинини та вирішила протушкувати все оте.
Склад продуктів:
- 4 яскравих болгарські перчики (я брала червоні, хоча можна взяти і жовті, і зелені, і оранжеві);
- 300-400 грамм фаршу (свинина, телятина, яловичина - на ваш вибір);
- 1 середня морква;
- половина великої цибулини;
- яйце;
- помідорчик;
- петрушка (в мене була лише сушена);
- сіль, чорний перець та інші спеції за смаком;
- вода.
1. Помити перці, зняти верхівку та очистити повністю від кісточок. Верхівки можна лишити для декору.
2. Зробити начинку для перців. Натерти моркву на мілкій терці, порізати також мілко цибулю, змішати це з фаршем, додати яйце, сіль, перець за смаком та петрушку. Хочу зауважити, що частинку натертої моркви і цибульки можна лишити для того, щоби викласти дно мультиварки.
3. Викласти у мультиварку перці.
4. На дно положити трошки потертої моркви, помідор нарізаний; залити водою так, щоб перці покривало десь на три четверті. І режим тушкування на 1,5 години.
5. Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар