четвер, 20 вересня 2012 р.

Соте з баклажанів по власному рецепту

Остання страва з баклажанів :) Таким чином "приговорила" всю покупку на ринку.
Щодо страви, то найперше свое соте я спробувати дома у мами і дуже воно мені сподобалось. Але за рецептом мами не зробила, на жаль не було всіх інгридієнтів. По вихідному рецепту з інтернету теж, добавила свого трошки. Отож приступимо до мого експерименту :)

Склад продуктів:
  • баклажани;
  • болгарський перець;
  • помідори;
  • цибулька невеличка;
  • олія;
  • сіль, перець, паприка;
  • петрушка, кріп.
Приготування:
1. На розігрітій олії підсмажити до золотого кольору цибульку мілко нарізану. Потім висипати мілко нарізані баклажани. Пізніше, коли баклажани обсмажились висипати нарізані помідори, болгарський перчик. Добре протушити.
 2. Додати спеції, сіль, петрушку та кріп.
3. Гарно все протушити і страва готова :) Смакує добре до м'яса чи як самостійна страва. Смачного!





Немає коментарів:

Дописати коментар