Склад:
- соєвий соус (написано, що 1\4 стакана, але все, що я даю на око)
- мед - 3 ст. ложки
- оцет (я його не даю)
- часничок (по смаку, я його даю досить багато, 3 дольки)
- молотий імбир 2-3 чайні ложки
- мука (я беру панірувальні сухарі)
- олія для обжарки
- кунжут
- і звісно куряче філе
Куряче філе порізати на невеликі брусочки.
Займемось приготуванням маринаду: з'єднаємо соєвий соус, мед, імбир, оцет, часничок видавлений через пресс і трохи олії. Замаринувати куряче філе в маринаді на 20-30 хвилин.Потім окремо запанірувати кожен кусочок в сухариках та обжарити до готовності. Добавити маринад та протушити пару хвилин. Подавати на стіл можна як гарячим, так і охолодженим. Гарна закуска до пивного столу також. Не забути посипати зверху кунжутом :)
Немає коментарів:
Дописати коментар