пʼятниця, 6 січня 2012 р.

Терияки или куриное филе в сладком соусе.

Досить дивне для початку блюдо, одначе після того, як його спробував, відкривається нове бачення. Рецепт доволі простий, але часу займе. Смак неординарний.

Склад:
  • соєвий соус (написано, що 1\4 стакана, але все, що я даю на око)
  • мед - 3 ст. ложки
  • оцет (я його не даю)
  • часничок (по смаку, я його даю досить багато, 3 дольки)
  • молотий імбир 2-3 чайні ложки
  • мука (я беру панірувальні сухарі)
  • олія для обжарки
  • кунжут
  • і звісно куряче філе
Приготування:
Куряче філе порізати на невеликі брусочки.
Займемось приготуванням маринаду: з'єднаємо соєвий соус, мед, імбир, оцет, часничок видавлений через пресс і трохи олії. Замаринувати куряче філе в маринаді на 20-30 хвилин.Потім окремо запанірувати кожен кусочок в сухариках та обжарити до готовності. Добавити маринад та протушити пару хвилин. Подавати на стіл можна як гарячим, так і охолодженим. Гарна закуска до пивного столу також. Не забути посипати зверху кунжутом :)

Немає коментарів:

Дописати коментар