вівторок, 24 січня 2012 р.

Сирне "Рафаелло"

Скільки ж я начиталась у Інтернеті цього добра. І кожен готував його по-різному, захотілось і собі зробити цю річ. Закуска добре підійде як до столу простого, за кухлем пива, так і до великого. Всі ми пам'ятаємо рафаелло: всередині горішок, начинка солодка та зверху кокосова стружка. Спробуємо зробити щось подібне, однак не на солодкий стіл.

Склад:
  • Банка оливок (чи можна маслин, як вам більше сподобається).
  • Горіхи волоські, хоча за бажанням можна будь-які інші. Власне, рецепт дає великий політ для фантазії, тому раджу просто експерементувати.
  • Часник (кількість за смаком, кому подобається гостреньке - 3 зубчика).
  • Сир ( я брала один плавлений сирок+100 гр. твердого сиру, однак мягких сортів)
  • Майонез (з ним головне не переборщити, щоб масса не розлазилась, пару ложок достатньо, або й 3-4).
  • Крабові палички (1 упаковка).
  • сіль, перець, спеції за смаком.
Приготування:
Сир натерти на терці разом з плавленим сирком. Часник пропустити через часникодавку, добавити в массу. В массу додати майонез та добряче перемішати, вона повинна бути ліпка, яка тісто. Посолити, поперчити, додати спеції за смаком. Заморожені крабові палички натерти на середній терці. Оливки ж  нафарширувати горіхами (можна брати й лимончики, наприклад).
Далі найцікавіше :) Берете оливку, огортаєте її сирною массою, робите кульку. Ту ж кульку просто потрібно обваляти у натертих крабових паличках. І усе :))) Закуска готова.
Можна повністю експерементувати з інгрідієнтами, на ваш смак. Смачного :)

Немає коментарів:

Дописати коментар