пʼятниця, 6 січня 2012 р.

Рулетики з баклажанів з горіховою начинкою.

Домашні дуже люблять спробувати щось гостреньке і баклажани. Тому вирішила знайти такий рецепт, де б це все поєднувалось. В грузинській кухні знайшовся такий рецепт.

Склад:
  • баклажани 2-3 шт.
  • близько стакану грецьких горіхів.
  • цибулина
  • 1-2 зубчика часнику
  • зелень петрушки, кропу
  • ложка оцету, хоча я його взагалі не даю.
  • хмелі-сунелі
  • олія
  • сіль,перець.
Приготування:
Баклажани вимити, обсушити,нарізати довгими пластирями.Кожну полосочку посолити, скласти в мисочку і дати настоятись десь хвилин 20. Потім обжарити скибочки з обох сторін до золотистої кірки.
Викласти скибки на салфетку, щоб не було зайвого жиру.
Візьмемось за приготування горіхового соусу. Накришити горішки, цибулю мілко нарізати та обсмажити на олії. Мілко нарізати зелень та часничок. Змішати це все, добавити спеції, трішки води та можна для кращого результату подрубнити до густої масси в блендері.
На кожну полосочку викладати трошки горіхового соусу та завертати.
Прикрасити блюдо та можна подавати :)

Немає коментарів:

Дописати коментар